Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /hotel/www.ntavados.net/www/includes/db_con.inc on line 4 ntavados.net

 

 
   :Hovedside: 
  - Gjestebok 
  - Guide 
  - Kontakt 
 

 
Viser innlegg mellom 11 og 20 av totalt 73 innlegg

Sendt inn av: megselv 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 31. januar, 2007 - 06:15  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Netopia modemet var ikke noe problem så lenge jeg bare brukte en switch, men når jeg for en ukes tid skulle koble til en trådløs router begynte helvete. Prøvde å port forwarding i D-Link, uten at det hjalp. Prøvde å åpne porter i selve netopia modemet, uten at det gikk.

Vet ikke hvor mange utallige guider jeg har prøvd for å få løst dette problemet. Men denne virket. Takk skal du ha.


Sendt inn av: Kent Darby 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 18. desember, 2006 - 11:46  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Hei, og takk for fin guide!

Jeg har satt opp dette med en D-Link (DI 524), og det har fungert bra helt til nå. Nå komer jeg ikke på nett med trådløs tilkobling. D-Linken henter inn den eksterne IP-adressen som WAN-adresse og deler ut ukurrante IP-er til den bærbare pc-en. Laptopen er koblet til lokalnettet, men kommer ikke ut på Internett. Har prøvd å konfigurere adressene selv med Gatewayadresse som kommer opp på statussiden til D_link (80.202.xxx.1) og adressen til D-Linken, som nå er den samme for WAN som min eksterne IP. Vet du hvordan jeg skal sette opp dette for å få D-linken til å dele ut kurante IP-er? Og hvordan i alle dager skal jeg få de trådløse på Internett? Håper du eller noen andre på denne siden kan hjelpe!

MVH Kent


Sendt inn av: Hallvard 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 4. desember, 2006 - 13:13  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Tusen takk for flott forklaring av noe som sikkert er "gresk" for flere enn meg selv! Nå fungerer delingen av bredbåndet mye bedre :-)


Sendt inn av: Kleiva 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 2. oktober, 2006 - 00:00  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Brukte guiden din til Netopia 3351... Fungerte veldig bra!! Mange Takk Til Deg!!!


Sendt inn av: Marius 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 25. september, 2006 - 20:35  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Genialt!
Akkurat det jeg trengte! Har fått meg en D-Link DGL-4300 som støtter å oppdatere DynDNS.org kontoen min, men det krever at den vet den korrekte IP addressen selvfølgelig. :-) Dette løste problemet.

Eneste problemet nå er jo at jeg ikke får telnettet in til Netopia boksen lengre, siden IP addressen er jo ikke Netopia boksens IP :-/ What now??


Sendt inn av: Newbie||| 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 20. september, 2006 - 22:15  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Hei! Dette ser ut til å være en fin guide! Jeg lurer på om det funker å bruke en D-Link (DI 524) som en dynamisk DNS-server med dette oppsettet. Eller kan jeg like gjerne forwarde porter til D-Linken? For det er vel ikke støtte for dynamisk DNS i Netopiaen? Blir happy for å høre om noen har erfaringer eller synspunkter på dette før jeg begynner å endre altfor mye (nettet virket endelig ok, men nå har jeg bruk for dyn. DNS). På forhånd takk!


Sendt inn av: matrix (vph@unik.no
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 18. september, 2006 - 21:34  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Hei. Takk for en fin guide. Jeg fulgte guiden og har nå klart å få public ipadr. inn til min linksys ruter. Problemet er at nå jeg kobler min pc til denne ruteren, så klarer jeg ikke å komme ut. Kan feks. ikke pinge til www.vg.no. Dersom jeg kobler min pc direkte til netopiaen så fungerer alt som normalt. Lurer på om noen har greie på hva som må gjøres? Må man konfigurere linksys ruteren på noen spesiell måte? På forhånd takk til alle som kan gi en hjelpende hånd.

Mvh

matrix


Sendt inn av: Delphi 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 18. september, 2006 - 00:21  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Må bare slenge meg på resten av folka har, og takke deg for denne guiden. Jeg har prøvd et par ganger selv, men til nå har det ikke fungert, men nå (ihvertfall i de 15 sek jeg har prøvd :P) har det fungert veldig fint :) Tusen takk :)

- Delphi


Sendt inn av: Havard 
Hjemmeside: http:// 
 Dato: 
 9. september, 2006 - 11:35  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Fantastisk! Akkurat det jeg trengte! Du er min helt! :)


Sendt inn av: Tor Arne   Dato: 8. september, 2006 - 19:02  
Kommentar:
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /hotel/www.ntavados.net/www/pages/guide/ngt/comment/read.inc on line 27 Hadde slitt litt med å få Netopiaen min til å bridge, men din fremgangsmåte funket knirkefritt! Tusen takk! :-D


Forrige side  - Neste side


ntavados.net og/eller Bjørn Kritian Flatekvål er IKKE ansvarlig for innhold som måtte stå i her.
Finner du noe innhold støtende, kan du sende en mail, så skal det tas opp til vurdering om hele innlegget bør slettes, evt. sensureres

 
© 2018 ntavados